Jeżeli jesteś studentem dziennym, zaocznym lub wieczorowym albo uczniem szkoły średniej, masz co najmniej 16 lat i chcesz dołączyć do naszego zespołu, przeczytaj poniższy opis proponowanego stanowiska, a prześlij do nas na maila swoje CV. W temacie wiadomości wpisz rodzaj stanowiska jaki cię interesuje.

76033

Ścieżka kariery w Restauracjach Subway:

SANDWICH ARTISTS™

Osoba na tym stanowisku musi mieć pozytywne nastawienie do życia, potrafić współpracować w zespole i chcieć nauczyć się robić najwyższej jakości sandwicze. Główne obowiązki to obsługa klienta poprzez oferowanie mu sandwiczy ze świeżych produktów wedle jego wyboru. Ponadto do obowiązków na tym stanowisku należy przestrzeganie wysokich standardów bezpieczeństwa żywności i czystości restauracji.

DOSTAWCA

Osoba odpowiedzialna za obsługę dostaw skuterem, a w wolnych chwilach pełniąca obowiązki Sandwich Artists™.
Wymagane prawo jazdy kat. B. lub min. dowód osobisty. Mile widziana znajomość topografii Warszawy.

TEAM LEADER

Team Leader podlega Kierownikowi Zmiany i Kierownikowi Restauracji. Twoim zadaniem jest koncentrowanie się na najwyższej możliwej jakości obsługi klienta. Musisz posiadać zdolności do motywowania zespołu oraz dążyć do jak największego wzrostu/rozwoju restauracji.
Główne obowiązki to: obsługa klienta, przestrzeganie wysokich standardów bezpieczeństwa żywności i czystości restauracji. Ponadto asysta przy szkoleniu i rozwoju umiejętności Sandwich Artists™ celem zapewnienia najwyższej satysfakcji klienta.

KIEROWNIK ZMIANY

Pomoc kierownika restauracji w: prowadzeniu restauracji wg najwyższych standardów jakości i czystości, analiza wyników finansowych i postępów w biznesie, dbanie o zadowolenie klienta, kontrola jakości oferowanych produktów. Ponadto wsparcie Kierownika Restauracji w procesie zatrudniania, szkoleń oraz implementacji procedur i polityki firmy.

KIEROWNIK RESTAURACJI

Podlega bezpośrednio Właścicielowi Restauracji i Dyrektorowi Regionu.
Jego główne zadania to prowadzenie restauracji wg najwyższych standardów jakości i czystości, analiza wyników finansowych i postępów w biznesie, dbanie o zadowolenie klienta, kontrola jakości oferowanych produktów. Prowadzenie procesu zatrudniania, szkoleń pracowników oraz implementacja procedur i polityki firmy ponadto do zadań Kierownika Restauracji należy motywowanie pozostałych członków zespołu do osiągania jak najlepszych wyników w prowadzonym biznesie.